Marja door een wonder genezen van een heupdysplasie

Graag wil ik een mooie getuigenis geven aan de hand van een Bijbeltekst.

Ik ben een vrouw, die heel veel heeft meegemaakt in haar leven, wie niet, velen onder ons denk ik. Ik was als jong meisje katholiek, maar naarmate ik ouder werd en mijn jeugd niet verwerkt had deed ik er niets mee.

Ook een huwelijk achter de rug, waarin het niet goed ging, wel zijn er twee kinderen uit voortgekomen, ik kreeg na een scheiding een paar jaar later verkering. Uiteindelijk na heel veel narigheid heb ik op nieuw Jezus leren kennen, nu was het anders. Ik heb mijn zonden beleden ben gedoopt en toen begon ik pas te leven dankzij Jezus.

God is mijn hemelse Vader heb ik bemerkt, Hij Kan alles. Ook had ik een Bijbelstudie gedaan, wel had ik zware reuma waardoor ik niet vooruit kon ook letterlijk, maar ik snapte Gods Woord niet en vroeg aan de Heilige Geest van God om een openbaring. Diezelfde nacht nog kreeg ik de openbaring, die ik nodig had en heb Lukas 5:13 God zou mij totaal genezen en Hij heeft Zich aan Zijn Woord gehouden Hij geneest mij totaal, wel op Zijn tijd, daar ik als kind al een handicap had heupdysplasie hd dus ik kon pas met 3,5 laar lopen nu nog ga ik met Hem door dit proces heen stapje voor stapje Hij weet precies wat Hij doet Prijs God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest, dit was voorlopig mijn getuigenis, als het aan God ligt volgen er meer in Jezus naam Amen. Een gezegende dag allen groetjes Marja.

Vragenrubriek


Vragen van Christenen

Vragen van andere lezers en antwoorden van onze deskundigen. Of stel zelf je vraag in onze vragenrubriek


Christelijke E-Books


Vragen van Christenen

Lees gratis christelijke E-Books via onze website.